Adatvédelem

Az Stvillany  Kft. adatkezelőként tiszteletben tartja mindazon személyek magánszféráját, akik számára személyes adatot adnak át és elkötelezett ezek védelmében. Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelet (679/2016 sz. rendelet, a továbbiakban: GDPR) 13. cikke alapján az az alábbi tájékoztatást adja:
 

Cégnév:

 
Székhely:
 

Weblap:

 

Kapcsolttartás:

 

Telefon:

 

E-mail:

 

Adatvédelmi tisztviselő:

 

  

Adatvédelmi kérelmek:

 

 

 

  

Adatfeldolgozás:
 

Külföldi adattovábbítás:

 

Stvillany Kft

 

2730.Albertirsa. Irsay Károly u 21

 

www.stvillany.eu

 

Tóth Péter

 

+36-70-367-2549

 

info@stvillany.eu

 

az adatkezelő a GDPR 37. cikke alapján nem köteles adatvédelmi tisztviselő kinevezésére

 

amennyiben bármilyen kérése vagy kérdése van az adatkezeléssel kapcsolatban, kérelmét postai úton vagy elektronikusan az alábbi címekre küldheti: 2730.Albertirsa.Irsay Károly u 21.

Válaszainkat késedelem nélkül, de legfeljebb 30 napon belül küldjük az Ön által kért címre.

 

adatfeldolgozó igénybevétele nem történik.

 

nem történik külföldre továbbítás.

 

1. Adakezelési célok:

 

Az adatkezelő az alábbi célokból végez adatkezelést a jogszabályokkal összhangban:


a) tevékenység nyújtásához kapcsolódóan a szolgáltatást igénybevevőinek adatait jogi kötelezettség teljesítése és     ügyfélkapcsolat fenntartása céljából kezeljük;
b) Lehetséges ügyfelek számára marketingtevékenység;
c) munkavállalók és pályázók adatainak kezelése;
d) partnerek kapcsolattartói adatainak kezelése;
e) ügyfelek megrendeléseinek teljesítése;
g) belső adminisztráció megkönnyítés;
 

 

 2. Jogalapok az Ön személyes adatainak felhasználáshoz:

 

Az Ön személyes adatainak használatát az alábbiak alapozzák meg mint jogalapok:
a) a számviteli jogszabályoknak megfelelő számlát kiállítása: jogalap: GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pont
b) kapcsolattartás: jogalap: GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont. A partnerek munkavállalóinak, alkalmazottainak adatai esetében az adatkezelés jogalapja, érdekmérlegelés. Az adatkezelő jogos érdeke: üzletmenet folytonosság.
c) munkavállalók adatainak kezelése: GDPR 6. cikk (1) bekezdés b), c) pontok.
d) szerződéses partnerek adatainak kezelése: jogalap GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pont
e) Marketing tevékenység: jogalap: GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont.
Marketing tevékenység céljából facebook oldal is üzemel, azonban önálló adatbázis létrehozása, profilalkotás nem történik.
f) on-line regisztráció jogalap: GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont
g) biztonsági kamera üzemeltetése jogalap: GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont. Az adatkezelő jogos érdeke: vagyonvédelem, munkavállalók esetében az Mt.-ben meghatározott munkáltatói jogos érdek.
A b) és g) pontban szereplő érdekmérlegelési tesztek a info@stvillany.eu e-mail címre küldött kérelem esetén tekinthetők meg.

 

3. Az adatkezelés időtartama:

 

A számlákat jogi kötelezettség miatt legalább nyolc évig megőrizzük. A számlakiállítás alapjául szolgáló iratok megőrzési ideje nyolc év.
A munkaviszony alapjául szolgáló iratok megőrzési ideje: 50 év.
A kapcsolattartás céljából megadott adatok megőrzési ideje a kapcsolat fennállását követő maximum egy év.
Szerződés teljesítéséhez kapcsolódó adatok megőrzése: öt év.

 

4. Érintetti jogok:

 

A személyes adataihoz kapcsolódóan az érintettnek a jogszabályban meghatározott jogai vannak.
Érintetti jogok:
a) hozzáférési jog (adatok megismerése, az a tény, hogy történik-e adatkezelés);
b) amennyiben egy adat elavult vagy helytelen, ennek kiigazítása;
c) törlés (kizárólag a hozzájáruláson alapuló adatkezelés esetén);
d) az adat kezelésének korlátozása;
e) a személyes adatok direkt marketing célokra való használatának megtiltása;
f) személyes adatainak harmadik személy szolgáltató számára történő átadása, vagy ennek megtiltása;
g) bármely az adatkezelő által kezelt személyes adatról másolat kérése; vagy
h) tiltakozás a személyes adat használata ellen.

 

5. Jogorvoslati tájékoztatás:


Bírósági út: az adatvédelmi perek elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – az érintett választása szerint – az érintett lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt.
Magyarországon az adatvédelmi felügyeleti hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) ugyfelszolgalat@naih.hu is megindítható.



A Cookie-k kezelése

Amennyiben Ön nem szeretne a(z) www.stvillany.eu weboldalunk esetén cookie-kat fogadni, akkor használhatja ezt az eszközt arra, hogy kikapcsolhassa a választott kategóriákat.

Tájékoztatjuk, hogy a választás eltárolásához egy cookie-t kell használnunk, hogy legközelebb is emlékezzünk, ha ebben a böngészőben nyitja meg weboldalunkat.

Ez a beállítás erre a böngészőre érvényes, ha más böngészőből is megtekinti oldalunkat, akkor abban újra meg kell adnia. Kérjük vegye figyelembe azt is, hogy mindamellett, hogy mindent megteszünk kérése figyelembe vételére, előfordulhat, hogy nem minden cookie kerül blokkolásra.

A cookie-k tárolásának módosítása esetén az oldal korábban megszokott funkciói eltérő működést eredményezhetnek, a beállítások megtételekor kérjük tartsa ezt szem előtt, mert a felhasználói élmény a beállítás hatására megváltozhat a megszokottól jelentősen eltérhet!

Az EU kapcsolódó jogszabálya alapján funkcionális cookie-k, elemző cookie-k, és más olyan cookie-k melyek harmadik félhez kapcsolódnak, csak akkor kerülnek elhelyezésre a mi oldalunkon keresztül, ha Ön ezt engedélyezte a megfelelő gomb megnyomásával.

Miután kiválasztotta, hogy engedélyezi vagy nem engedélyezi a cookie-k használatát, a cookie tájékoztató üzenet eltűnik, de időnként előbukkanhat. Amennyiben újra szeretné megtenni ezeket a beállításokat az idő lejárta előtt kérjük törölje böngészője cookie-jait, ebben segítséget az adott böngésző segítség oldalán találhat.

Amikor a Módosítom gombot megnyomja, beállításai elmentésre kerülnek.

Funkcionális cookie-k

Ezek a cookie-k növelik az oldal funkcionalitását azáltal, hogy néhány információt tárolnak az Ön beállításairól. Ilyen például a weboldal lehetséges nyelvi változatainak kezelése,

Analizáló cookie-k

Ezek a cookie-k segítenek bennünket abban, hogy értékeljük weboldalunk teljesítményét, fejlesszük a tapasztalatok alapján az Ön felhasználói élményét.

Harmadik félhez kapcsolódó cookie-k

Érdekességek, hasznos tartalmak és látványos videók is megjelenítésre kerülhetnek oldalainkon. Ezek jellemzően a Facebook és YouTube oldalaíról származnak. A weboldalba kerülő ilyen jellegű tartalmak tartalmazhatnak különböző cookie-kat harmadik féltől, teljesen azonos módon, mint amikor Ön a Facebook vagy Youtube videómegosztó oldalát látogatja vagy használja.