Minden DITEC termék telepítésére 60 hónap garanciát vállalunk.

Telepítés és karbantartás
Kapunyitó rendszer és lakossági garázsajtó telepítés, Albertirsa 50km-es körzetében 55.000Ft. Ettől eltérő távolság illetve nem lakossági termékek esetében egyedi árképzéssel élünk, kérjük egyeztessen ügyintézőnkkel az alábbi telefonszámon: 06-70-703-9168 vagy a bolt@stvillany.eu email címen. 
Minden DITEC termék telepítésére 60 hónap garanciát vállalunk.

Szerviz
Minden típusú kapunyitó rendszer javítását, karbantartását vállaljuk. Kérjük egyeztessen ügyintézőnkkel az alábbi telefonszámon: 06-70-703-9168 vagy a bolt@stvillany.eu email címen, vagy kérje árajánlatunkat a lap alján található űrlapon keresztül.

Termék kiválasztása
Kapunyitó rendszer vagy garázsajtó vásárlása előtt kérje segítségünket. Küldjön fényképet a kerítésről vagy a garázsajtó beépítésének helyéről a bolt@stvillany.eu címre, és Mi segítünk a megfelelő termék kiválasztásában.

Nem lakossági termékek
Ipari kapuk, üvegajtók, gyors-kapuk, sorompók, érintésmentes ajtónyitási lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-703-9168 telefonszámon vagy a bolt@stvillany.eu email címen. 

 

Kapunyitó telepítés

Árajánlatkérés:

A termék neve:
Cikkszám:
Az Ön neve: *
E-mail címe: *
Telefonszáma:
Üzenete:
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Telepítés

apunyitó rendszer telepítés , Albertirsa 50km-es körzetében 50.000Ft . Ettől eltérő távolság esetében egyedi árképzéssel élünk, kérjük egyeztessen ügyintézőnkkel az alábbi telefonszámon: 06-70-703-9168 Minden DITEC termék telepítésére 60 hónap garanciát vállalunk.