Ditec Entrematic Smart Connect

Ditec Entrematic Smart Connect

Ditec Entrematic Smart Connect

Cikkszám: Smart connect
113 520 Ft
Nettó: 89 386 Ft +áfa
Gyártó: Ditec »
Kiszerelés: db
Mennyiség:
Megosztás másokkal:

Termékismertető

Az Entrematic Smart Connect integrálódik a legnépszerűbb intelligens otthon platformokkal: a Google Home, az Amazon Alexa, az Apple Homekit 

A garázs vagy a kapu kezelőjének közelében elhelyezett agy a rendszer magja. A beágyazott 2,4 GHz-es Wi-Fi-nek (802,11 b / g / n) köszönhetően csatlakoztatható W-LAN-hoz, alternatívaként egy LAN-hoz USB / Ethernet adapter segítségével, és akár 3 operátort is képes vezérelni. 
A vezeték nélküli érzékelők elküldik a hozzáférés állapotát: nyitva, bezárva, nyitva hagyva, akadályozás ..., de figyelmeztetnek a hőmérsékletre és az akkumulátorra is. 
A beltéri-kültéri Wi-Fi-Ethernet kamera integrálásával lehetőség van HD valós idejű videók megtekintésére a hozzáférés kezelése közben.

INGYENES ENTREMATIKUS ALKALMAZÁSOK elérhetőek a Play Áruházban és az App Store-ban

Az Entrematic Smart Connect App legfeljebb 3 garázst vagy kaput vezérelhet minden hubhoz, és egyszerre sok hubot kezelhet. Az alkalmazásnak köszönhetően okossá teheti otthonát, forgatókönyveket készíthet a különböző rendszerek bevonásával: automatizálási állapot, hőmérséklet és érzékelő akkumulátor, a kezdőképernyőn elérhető eseménynapló, testreszabható képek a garázs / kapu képeiről, valós idejű videók automatikánként (2 kép / mp) ).

Az Entrematic CAM App  tartalmaz videomegfigyelést (25 fps 50 Hz - 30 fps 60 Hz), push értesítéseket, videofelvételt és pillanatfelvételt.

UNIVERZÁLIS MINDEN KAPU GYÁRTÓNAK, TÖBB MŰKÖDŐ RENDSZERÉRT

Egyedülálló megoldás az automatikus garázskapuk és kapuk távirányításához és videó megfigyeléséhez


Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.